Shamanistisk rådgivnings rejse

Jeg arbejder meget med sjælerejser/regression og har set hvilken stor betydning det kan have for hver enkelt person. Det at se eftertænksomheden og afklaringen i klientens øjne og vide, at det er et kæmpe skridt i deres liv er stort. Jeg er dog også klar over, at det ikke er alle der har lyst til, at arbejde med tidligere liv på den måde. Derfor har jeg udviklet mig yderligere, så jeg nu kan tilbyde et supplement der kan bruges af alle. Både dem der er nysgerrige på tidligere liv og dem der ikke vil gå den vej. Det er fantastisk effektivt og er blevet  brugt i hundrede tusinde år. Det er en gammel shamanistisk tradition, hvor man ved hjælp af trommelyden bliver bragt ind i det ubevidste. Ind i den del af vores hjerne, hvor vi har svarene på vores spørgsmål og vores dilemmaer. Der hvor vi kommer når vi drømmer, og hvor der ligger et kæmpe stort udviklings potentiale. Du vil få en grundig instruktion når du kommer, og det du gerne vil have afklaring omkring, vil blive sat som intention. Du vil blive lagt på en briks med et klæde over øjnene og få høretelefoner på, med trommemusik. Du vil under instruktionen, få at vide hvad du skal gøre, og hvordan du kommer i gang, og derefter fortæller du højt hvad du ser. Alle billeder skal fortælles, så vil rejsen blive mest fyldestgørende. Det vil være en rejse fyldt med symboler og svarene vil vise sig undervejs. Selve rejsen bliver optaget, så alt hvad du siger kan du høre igen og igen. Du får en cd med hjem, med optagelsen på. Jeg skriver symbolerne ned undervejs og efterfølgende gennemgår vi det sammen, så du har den fulde betydning af din oplevelse når du går hjem.

En grund til sådan en rejse, kan være en drøm du ikke kan tolke og som fylder meget i dig. Det kan være et dilemma du tumler med. Det kan være en person du ikke ved hvordan du skal håndtere (det er ikke personen du rejser ind i, men en hjælp til hvordan DU skal forholde dig) Det kan være en fobi du ikke forstår du har. Det kan være en uforklarlig angst. Alle hvorfor spørgsmål, kan undersøges i dit ubevidste og kan være med til, at forløse årtiers mønstre og uhensigtsmæssige adfærd. Det er kun fantasien der sætter grænser……..

Du skal afsætte to timer til sådan en session, og det vil være godt, hvis du kan have lidt tid efterfølgende så du kan summe lidt over oplevelsen.