Ofte stillede spørgsmål?

KAN ALLE REJSE?

Jeg har endnu ikke haft nogen der ikke har kunnet rejse, dog ved jeg, at det ikke er alle der kommer afsted. Nogle er for anspændte eller har helt specifikke forventninger til, at komme et bestemt sted hen. Hvis du har smerter, stivhed i kroppen, eller har svært ved, at slappe af, kan det også være en forhindring for rejsen. Det har vist sig, at personer der lider af tvangshandlinger eller OCD, kan have svært ved at rejse, men ikke nødvendigvis alle. Jeg gør meget ud af forberedelsen inden. Du vil blive instrueret grundigt, og i den forberedende samtale, vil jeg lave nogle øvelser med dig, der b.la skal få dig til at slappe af, og skærpe dit visuelle syn. Hvis det alligevel ikke lykkedes, får du nogle øvelser med hjem og så aftaler vi en ny tid. Hvis det denne gang heller ikke lykkedes, er det simpelthen ikke meningen at du skal rejse lige nu. Du vil kun blive afregnet for den ene aftale.

 

FÅR JEG EN REJSE, SOM DEM JEG HAR SET I TV-SERIEN ”PÅ REJSE MED SJÆLEN”?

Nej det gør du sandsynligvis ikke. Disse rejser var lavet specifikt til TV. Der blev lavet rejser med 52 mennesker, og ud af dem blev de 8, der var mest detaljerede valgt ud til TV. Rejserne blev lavet som rene oplevelses rejser, og ikke med forandrings formål for øje.

 

ER DET FARLIGT AT REJSE TIL ET TIDLIGERE LIV?

Nej det er det ikke. Der er absolut ingen risiko forbundet ved det. Du kommer ned og kigger på et tidligere liv, men du vil hele tiden være til stede i rummet med din fulde bevidsthed. Hvis du skulle opleve noget skræmmende eller ubehageligt, kan jeg flytte dig derfra på et sekund. Du får noget hjemmearbejde med hjem bagefter, som skal støtte din rejseoplevelse, så processen bliver så optimal som muligt. Hvis du overholder det, får du det bedste udbytte ud af det. Gør du ikke det, sker der ingen skade, du snyder bare dig selv for den fulde oplevelse. Dog er der visse forbehold jeg tager i forhold til hvem der må rejse. Hvis du har et forbrug af nedenstående, så er det ikke en god ide at rejse.

  • Store mængder antidepressiv
  • Nervestimulerende piller
  • Andet sløvende medicin
  • Hash eller andre halogener (inden for 3 måneder)
  • Lider af skizofreni
  • Alkohol (24 timer) Det er vigtigt du er helt klar i hovedet.

Det er meget vigtigt, at du er ærlig omkring det. Hvis du er i tvivl så kontakt mig, så taler vi om det.