Regression/Sjælerejse

imagesJSZVV1MD

 

Regression er et yderst efektivt værktøj i din egen personlige udvikling. Det er et meget stærkt redskab hvis du har en tendens til, at hænge fast i handlemønstre som er uhensigtsmæssige for dig. Hvis du har en irrationel frygt som hæmmer dig, kan den være et levn fra din tidlige barndom eller et tidligere liv. Der kan jeg guide dig tilbage, så du kan få forløst disse traumer, og derved ikke behøver, at bære på dem længere.

HVORDAN FOREGÅR EN REJSE?

På selve dagen får du en grundig instruktion, men det kan være godt for dig, at læse dette inden. Det er vigtigt, at du har god tid og møder op veludhvilet. Andre vigtige aftaler samme dag, kan forstyrre sindet og dermed processen. Har du mulighed for det, så hold fri hele dagen, så oplevelsen kan få lov til at ”sætte” sig. Du kan opleve, at du efterfølgende ”husker” endnu mere end under selve rejsen, så und dig selv den tid.

NÅR DU KOMMER

Vi starter med en indledende samtale, hvor vi afstemmer forventningerne. Hvilken rejse ønsker du? Er den en ren oplevelsesrejse eller er det en forandringsrejse, hvor du rejser med et tema/fobi/gentagne mønstre/uforklarlige følelser eller lignende. Når det er afklaret, laver jeg forskellige øvelser med dig. Det får dig dels til, at slappe lidt af, men skærper også dit visuelle syn. Jeg forklarer hvad jeg vil gøre undervejs, så du ved hvad du kan forvente af mig.

BEVIDSTHEDSTILSTAND

Når du er klar, bliver du lagt på briksen med et tæppe over dig, og et klæde over dine øjne. Klædet skal hjælpe med, at holde lyset ude, så du bedre kan opleve det visuelle. Du bliver derefter guidet ind i en afspænding og talt ned på et andet bevidsthedsplan. Du kommer i en tilstand af dyb hvile, men vil samtidig være fuldt bevidst til stede i rummet. Du vil være i stand til, at huske alt hvad der er foregået undervejs. Er der noget du ikke bryder dig om, at være i på rejsen, kan du selv sige det, og jeg kan omgående flytte dig. Du har derved selv indflydelse på, hvad du vil være med til.

INDLEDNING

Når du er bragt ned i den rette tilstand, fører jeg dig til et sted, vi i forvejen har aftalt. Det kan være et natursted, ved skoven, stranden, en ø, en dejlig have, eller dit helt eget sted. Her vil jeg tilkalde din skytsånd/åndelig vejleder. Vi har alle en skytsånd, der følger os fra fødsel til død, og så har vi åndelige vejledere, som kan være afdøde slægtninge, eller personer fra en åndelig familie. Den eller de der kommer, vil hjælpe med, at sende dig tilbage til lige præcis det liv, der har betydning for forståelsen af dit nuværende liv. De vil hjælpe dig med, at genkende personer fra dit tidligere liv, som du kender i dit liv i dag. Du vil ikke genkende dem fysisk, da de kan se meget anderledes ud, men på deres sjæle. Du kan opleve, at det er dit nuværende liv du bliver sendt tilbage til. Hvis du har noget fra den tidlige barndom, som påvirker dig nu, kan det være en stor forløsning, at komme ned og få kigget på det.

REJSEOPLEVELSEN

Ved rejse tilbage til tidligere liv, finder vi ved hjælp af din skytsånd ud af, hvilket land og hvilket årstal du skal tilbage til. Vi finder ud af hvem du er, opvækst, har du søskende, bliver du gift, får du børn. Hvor bor du, hvordan ser der ud, er der særlige kendetegn ved området, betydningsfulde historiske hændelser. Hvilke særlige oplevelser er der i dit liv, er der nogle der er betydningsfulde for dit nuværende liv. Til slut kommer du til, at opleve dødsøjeblikket. Det er ofte et smukt øjeblik, efter et langt liv, men kan også være pludseligt efter et kort liv. Under alle omstændigheder, er det ikke noget du får fysiske smerter ved. Det er som at se en genudsendelse i TV. Du har jo været der før, og der er ikke noget skræmmende ved det. Efter dødsøjeblikket, finder vi ud af, hvad du skulle lære i dette liv. Du vil få mulighed for, at stille spørgsmål til din skytsånd, og få gode råd til, hvordan du kan kontakte ham/hende efterfølgende.

HVORDAN OPLEVES REJSEN

Det er meget forskelligt hvordan en rejse opleves, og der er ikke nogen måde der er mere rigtig eller forkert end en anden. Nogen ser en hel film ”udefra” andre ser brudstykker, nogle ”er” i kroppen og føler/fornemmer mere end de ser. Andre igen gør det hele. Det er meget sjældent, som at se en videofilm der kører af sig selv. Fælles for næsten alle er, at det er en stor oplevelse, som sagtens kan fortsætte længe efter. En del oplever, at de efter regressionen, især hvis de taler om den, kan fastholde oplevelsen og ydermere huske mere fra det pågældende liv. Jo mere åben du er – jo mere vil du opleve.

 

AFSLUTNING

Vi afrunder sammen oplevelsen. Taler om hvad det skete, hvis du har behov for det. Ved regression/forandringsrejser aftaler vi et tidspunkt, hvor jeg telefonisk kontakter dig. Typisk efter 48 timer. Dette fordi jeg gerne vil sikre mig, at din proces kører som du skal, og du er helt afklaret med oplevelserne.

 

Du skal afsætte to en halv – tre timer til hele rejsen.