KLANGHEALING

foto     Sjælsro Clairvoyant Healer/Sjæleklangs billede.

 

Klanghealing er en meget behagelig og afslappende form for massage. Du ligger på en briks med klangskålene placeret på kroppen. De lette slag på skålene, får vibrationere til, at strømme igennem hele kroppen, så du når ned i et bevidsthedsniveau, hvor du er lige på nippet til at falde i søvn. Det gør at de effektive vibrationer, opløser blokeringer og giver et frit flow igennem hele kroppen. Det er massage helt ned på celleplan. Meget effektivt ved smerter, stress og psoreasis. Jeg er uddannet ved Nordlys efter Peter Hess principper.

Klangmassagens univers


Menneskets harmoni med sig selv og sin omverden er under konstant udfordring på grund af dagligt stress og livsomstændigheder.

Her er klangmassage en særdeles virksom afspændingsmetode.
Med en klangmassagebehandling opløser man stress, slipper bekymringer, usikkerhed og blokeringer, og giver dermed plads til øget energi, balance og bedre selvfølelse.

 

Et moderne behandlingssystem på traditionet grundlag

Klangmassage bygger på ældgamle erfaringer om lydes og klanges virkning fra den mere end 5000 år gamle indiske helbredelseskunst.

I den østlige forestilling udspringer mennesket af lyd og er fortsat i sit inderste en vibration eller klang. Er mennesket i harmonisk samklang med sig selv og sin omverden, så er livet frit og en fortsat, kreativ skabelsesproces.


Peter Hess har udviklet metoden på baggrund af mangfoldige erfaringer og research i Tibet og Nepal. Metoden er udviklet sammen med Prof. Dr. Gert Wegner, som har forsket og indsamlet erfaringer om traditionel musiks virkning på sindet og kroppen.

Peter Hess har gennem sine mangeårige erfaringer fra egen praksis tilpasset klangmassagen, så den fungerer for mennesker, der lever i en vestlig kultur, og det er udbyttet af dette arbejde, du kan få på denne uddannelse.

I Danmark er der kun et sted, hvor du kan tage uddannelsen som klangmassør. NORDLYS er Peter Hess Akademi i Danmark, og Anne Neess har personligt hentet klangmassage til Danmark. Hun har allerede siden 2007 uddannet rigtigt mange klangmassører i Danmark.

De vigtigste egenskaber ved klangmassage

  • Hurtig og dybtvirkende afspænding, fordi lyd er menneskets grundlæggende natur
  • Frigørelse fra dybereliggende problematikker, som ligger gemt fra tidligere
  • Blid massage og harmonisering af hver eneste celle i kroppen
  • Positiv indflydelse på selvbevidsthed, kreativitet og skaberkraft
  • Styrkelse af selvhelbredelseskræfterne og fornyet livsglæde

Hvor anvendes Klangmassage?

I Tyskland og Østrig har klangmassage fået en stor udbredelse.
Der er privatpraktiserende Klangmassageterapeuter spredt over Tyskland, og klangmassage anvendes desuden på wellnesscentre, traditionelle kurbade og som pædagogisk værktøj i børneinstitutioner, Snozelhuse, til hørehæmmede og til fysisk og psykisk syge.

Klangskåle / Syngeskåle

Til Klangmassagen anvendes som udgangspunkt 3 specielt fremstillede Klangskåle. De er håndsmedet i Nepal, og malmen består af 12 metaller. De er fremstillet på en sådan måde, at lyden forplanter sig ned i kroppen og adskiller sig på denne måde fra “syngeskåle”, som fortrinsvis anvendes til meditation.

 

Kilde: www.nordlys.dk