MEDITATIV DRØMMEGRUPPE

Tænker du nogensinder over dine drømme, og hvad de fortæller dig? Drømmer du drømme, der senere sker i virkeligheden? Drømmer du underlige drømme, du ikke forstår? Hører du til dem der aldrig kan huske deres drømme? Har du lyst til, at udforske dem og lærer af dem? Så kig med her, for nu kommer der et tilbud til dig, der er nysgerrig på din egen udvikling, og hvad dine drømme fortæller dig.

Jeg starter et gruppeforløb med maks. 6 personer, hvor vi sammen vil hjælpe hinanden med, at tolke drømmene. Ved hjælp af drømmens symboler, finder vi ind til kernen af budskabet. Når det er fundet, laver vi en meditation med drømmen i fokus. Jeg guider dig i en klangmeditation, hvor lydene fra klangskålene og gongen, vil tage dig med på drømmens rejse i dit eget univers. Du finder ind til dit højere selv, og får hjælp til din videre udvikling på både det personlige plan og det spirituelle plan.

Jeg kører et forløb på otte gange i alt. Fire gange før sommerferien og fire gange i august. Når du tilmelder dig, gælder det for alle otte gange. På den måde bliver vi en tryg gruppe, der åbent kan dele det vi har lyst til.

Datoerne er følgende:

Torsdage før sommerferien, 28/5, 4/6, 11/6 og 18/6
Tirsdage efter sommerferien, 11/8, 18/8, 25/8, 1/9

Alle dage fra 19.00 til 21.00

Det koster KUN 25 kr pr gang. Dette er udelukkende til, at dække kaffe/te og lidt sødt.

TILMELDING EFTER FØRST TIL MØLLE……… PÅ SMS 22 87 19 30

Gruppen holder til i Randers, du får adressen ved tilmelding.

Alle mennesker drømmer hver nat. Mange husker dem ikke, når de vågner, men det kan man træne sig selv i, så det skal ikke stoppe dig, hvis du er en af dem. Beslut dig for, at du gerne vil huske en af dine drømme, når du går i seng. Hav en blok og en blyant parat, ved siden af sengen. Når du vågner, så bemærk resterne af drømmen, der stadig sidder i dig, og skriv den ned med det samme. I løbet af kort tid, kan du huske flere og flere drømme.

Sjælsro Clairvoyant Healer/Sjæleklangs billede.

En kommentar

  • Kaj Porup

    14. maj 2015

    Lyder spændende

Lukket for kommentarer.