DET FINESTE KVALITETSSTEMPEL

Jeg sidder her og ved knap hvilke ord jeg skal bruge. Jeg vil så gerne udtrykke min dybe taknemmelighed og glæde. Helt ind i mit inderste hjerte, takker jeg jer. Tak fordi, i der har været i berøring med mig, fortæller om jeres oplevelser og anbefaler mig til andre. Første gang min telefon ringede, og en kvinde fortalte, at hun var blevet anbefalet mig, var jeg ved at gå bagover. Jeg dansede rundt bagefter af ren ubetinget glæde. Tænk, at jeg havde gjort så godt et indtryk, at det blev fortalt videre….. Nu sker det næsten dagligt, at jeg får en ny mail/SMS/opringning, hvor jeg får det samme at vide. Taknemmeligheden er større og større. Jeg står pludselig for gruppe arrangementer og en workshop venter til august, hvor jeg er underviser…… Ene og alene, fordi i spreder ordet. Det i gør for mig, er helt ubeskriveligt. Jeg er fyldt med glæde, ydmyghed og inderlig taknemmelighed. TAK TAK TAK…….. For mig er det, det største, fineste og mest dyrebare kvalitetsstempel jeg overhovedet kan få. I skal vide hver især, at jeg værdsætter det, og bærer det med mig, som et strålende gyldent lys i mit hjerte.

Se mere