Elsk dig selv lige så højt, som du elsker dit barn.

Jeg fik en sød besked fra min søster her til morgen. Den starter sådan her: “jeg nominere dig til den mest elskværdige og smukke mor pris. Du skal sende denne til 12 mødre og gøre deres dag glædelig”. Den fortsætter med anvisninger på, at sende den videre og tilbage til afsender igen. Der står videre: “Kære Gud, denne søde kvinde som læser denne er, sød, smuk og enestående. Du er en smuk mor, gør et godt arbejde og du er elsket”. “Send til 12 mødre som sætter deres børn i første række”.

Selvfølgelig sendte jeg den straks retur til min dejlige søster, som er en skøn mor. Men hun er også en skøn kvinde. Det fik lige mine tanker i gang, for der er ingen tvivl om, at de fleste mødre jeg kender, vil gå igennem ild og vand for deres børn. Hvis valget stod imellem, at lade et af vores børn dø, eller selv gå i døden for dem, ville alle naturligt svare, at de selv ville dø, hvis det var muligt. Jeg ville ikke selv betænke mig et splitsekund, men omgående gøre det, hvis det betød, at mit barn ville få lov til, at leve videre. Men – for der er et men i det her. Hvorfor er det, at vi så nemt kan elske vores børn, når det er så svært at elske os selv. Tænk hvis vi kunne kigge på os selv, med den samme kærlighed i øjnene, når vi ser os selv i spejlet, som når vi står og kigger på vores lille sovende barn. Alle kan sikkert huske den fornemmelse, der strømmede igennem kroppen, når vi stod og betragtede det lille vidunder, der lå så yndigt i sengen og sov. Den følelse bar os igennem utallige skrigeture, raseri udbrud fra tumlingen, skarnsstreger fra knægten og surhed fra teenageren. Uanset hvad vores børn byder/har budt os, elsker vi dem betingelsesløst. Uanset deres fejl og mangler, elsker vi dem højere end den jord de går på. Os selv derimod!!! Hvordan går det med kærligheden til os selv? Taler vi ligeså pænt til os selv, som vi taler til andre. Fortæller vi os selv, at “jeg elsker mig helt op til månen og tilbage igen”? Mærker vi kærligheden til os selv? Hvordan skal jeg kunne elske andre, når jeg ikke engang formår, det helt enkelte, at elske det menneske som jeg er sammen med altid? Jeg ser alle mine fejl og mangler, både de fysiske og mine skyggesider. Jeg er i proces med, at lære at elske alle dele af mig. Jeg ved, at jeg ubevidst projicerer mine værste skyggesider, over på andre. Det jeg ser i andre, er min største gave og læring til, at lære at elske, mine knap så elskværdige sider. Jeg arbejder på det……… I dag vil jeg sende denne besked ud til alle i mit netværk. Jeg vil ikke nøjes med 12, for alle skal have del i det kærlige budskab.

Jeg nominere dig, til den mest elskværdige, lysende sjæl og kærlighedsfyldte pris. Du har fortjent den fordi, du med din omsorg og kærlighed til dig selv, spreder lys og kærlighed omkring dig. Jeg opfordrer dig til, at dele den med alle i DIT netværk, så de også kan få del i kærligheden til dem selv. Elsk dig selv i dag – hver dag, og se dig selv med kærlighedens øjne. Jeg vil forkæle mig selv med en smuk buket blomster i dag. En kærlighedsbuket, fra mig til mig, fordi jeg elsker mig. ❤️ ❤️

Lad os sammen sprede budskabet……. DEL DEL DEL og lad os sprede kærligheden. Jo mere du elsker dig selv, jo mere kærlighed sender du ud, jo færre konflikter opstår der omkring dig ❤️